Het aftellen kan nu écht beginnen... - Reisverslag uit Asse, België van vanessa en gunter - WaarBenJij.nu Het aftellen kan nu écht beginnen... - Reisverslag uit Asse, België van vanessa en gunter - WaarBenJij.nu

Het aftellen kan nu écht beginnen...

Door: Nes

Blijf op de hoogte en volg vanessa en gunter

09 Februari 2020 | België, Asse

Nog 6 keer slapen en we vertrekken voor de 2de keer in ons leven richting Azië. De voorbereiding draait maw nu op volle toeren. Het echte inpakken is voor vrijdag, maar er wordt al vanalles klaargelegd en in gereedheid gebracht zoals oa de fototoestellen, kopieën van onze passen, boekjes, schrijfgerief, enz. We vertrekken dus aanstaande zaterdag, vanop Schiphol. Normaal nemen we de trein richting Amsterdam maar omdat het een redelijk vertrekuur is (15u15 opstijgen) en weekend is, gaan we voor 1 keer zelf naar Schiphol rijden. Een shuttlebus brengt ons van de parking naar de luchthaven. Een eerste vlucht brengt ons in ongeveer 5 uur naar Doha Quatar. 2 uur later vliegen we door richting Colombo om daar te arriveren om 9u20 lokale tijd. Sri Lanka zit 4 uur voor op België. Zo, ik hoop dat jullie net als bij onze vorige reizen kunnen genieten van mijn verslagen. En wie de verslagen niet meer wil lezen, feel free to leave ;-)